Nejnejnej!

Men nej!

Jag vill inte åka härifrån! Jag kom ju nyss hit, ju! Det är ju värdelöst...

I Uppsala väntar U och grupp-PM och tråktråktråk. Här finns en massa god mat, lugn och ro, en nyföding i Brån och hemma i huset finns världens bästa föräldrar. Som om att jag vill åka härifrån!

Fet chans...


Det dummaste med att komma hem-hem, är att man måste åka härifrån...

JUBEL!

Grattis till killen, P!!!

Bullen färdiggräddad?

Jag tror att jag har ett jättegrattis att dela ut, och min intuition säger mig att det hände kanske i morse eller så. Men jag är inte säker. Så jag smyger som katten kring het telefon och ser om det händer något. Och om det gör det, så känns det som att det är på sin plats med ett jubel!

=)

Halkig jul!

Här är det skridsko-is nästan överallt. Fullkomligt livsfarligt!

God jul, i alla fall! Jag återkommer efter helgen, såvida jag inte har ramlat på en isfläck och brutit av mig armarna och så...

Bjällerklang

Nu går jag till bussen som tar mig till tåget som tar mig hem-hem!

Tallyhoo!

STOP

Nu har jag ett seminarium kvar innan jul. Och ett bidrag till något slags grupp-pm som jag tänkte göra färdigt innan jag reser på torsdag, fast det inte behöver vara klart förrän den 6/1. Och jag kan för mitt liv inte förmå mig! Jag kan, när allt kommer omkring, inte förmå mig att göra något alls! Det finns tusen saker att ta tag i, som dessutom skulle kunna vara roliga, men jag bryr mig liksom bara inte.

När slutade jag bry mig?

Det är jul praktiskt taget när som helst, men jag har inte hittat nån julstämning alls, fastän jag har pyntat och haft mig. Jag tror att jag gjorde fel. Jag brukar städa hela hemmet först, för det är tråkigt, sen brukar jag pynta runt, för det är kul. Och så luktar det gott. I år städade jag och pyntade om vartannat, så dammtussarna dansade jenka med adventsljusstaken. Och jag brydde mig inte. När slutade jag egentligen med det?

Jag bakade lussebullar, trött som ett spån på luciaeftermiddagen. Dom blev torra och vi hade inte tid att sitta ner och fika nybakt torrbulle med o'boy, som man ska göra. Vem bryr sig?

Jag har köpt julklappar som säkert inte passar, är fula och obetydliga och det bryr jag mig (nästan) inte om. (Jo, ok, det bryr jag mig lite om, fast inte tillräckligt för att ordna upp det).

T har jättemassor att stöka med innan han får jullov. Inte bara plugg, utan andra åtaganden som blir tyngre när andras problem blir hans arbetsbörda. Det är synd om honom. Det bryr jag mig nog lite om.

Men allt annat! PM, seminarium, ta in balkongmöblerna och rädda dem från att mögla, ta hand om det ruttna pengaträdet som står och stinker på dass, fixa lunch, lyssna på julsånger, känna julstämning, att det inte snöar... DET BRYR JAG MIG INTE OM!!!

Och jag vill inte att det ska vara så!

Varva upp

Hm.

Jag hade behövt göra kontemplativa saker. Det brukar vara kontemplativt att baka och skriva meningslösa inlägg.

Inget av alternativen bjöd på avslappning idag.
Snarare tvärtom!

Zilla!

Haha, mer än 9 månader kvar till Stora dagen, och jag känner redan hur svansen håller på att växa ut på mig.

Jag håller på att utvecklas till Bridezilla!

(Nej, H, jag har inte varit det innan. Inte av sådan kaliber som nu! Jag är rädd!)

Beslutsamhet

I detta töcken som U för med sig, har jag inget spännande att förtälja världen. Jag har inte varit utanför dörren på hela dagen, jag har inte sett något annat än U på datorn och Vänner på tv.

MEN! J, 4½ år, ringde när jag lagade middag. Hon ville berätta att hon hade övat på röd och grön gubbe, samt att hon hade flyttat ut i vardagsrummet för att slippa mamma ett par dagar.

Jomensåatte....

Skön i kvalitén...

När man har provat ett par Maud Olofsson, då är ens gamla inte riktigt lika sköna längre!

RSS 2.0