En rapport om hur läget är

Två av varandra oberoende händelser har lett fram till vad jag nedan tänker visa er.

Händelse 1)
För ett tag sedan så ville T att vi skulle gå och simma. Jag var lite osäker på hur mina badkläder skulle sitta. "Testa dem tills jag kommer hem, så ser vi hur vi gör sedan" sa T. Jag testade och granskade mig lite kritiskt i spegeln, samtidigt som han låste upp dörren och klev in i hallen och i samma rörelse formligen hoppade tillbaka i trapphuset igen. Blev ingen simning just den dagen.

Händelse 2)
Jag hade just fått hem skivorna jag beställt från cdon:s sommarrea. I skörden fanns bl.a. lite r'n'b-nostalgi i form av Destiny's child. Disken blev genast roligare och jag sjöng med och dansade friskt i hemmets trygga härd. Tills jag dansade förbi spegeln...

I dagens jakt på ny bikiniöverdel, som direkt följd av Händelse 1, tvingas jag inse att jag antingen får fortsätta den här grossessen i en utnött överdel (har införskaffat godkända shorts) eller som modellen nedan. Som liknar mig. När jag dansar förbi spegeln...


Surfat på VK:s familjesida...

och alltså, folk ger sina barn så konstiga namn! Varför gör de så?!

Dom som vet

säger att lill*n börjar höra grejer inne i sin koja. Att den hör höga ljud och skuttar till när den hör sånt som den gillar, t.ex. mamma eller pappa. Dom som vet säger också att man ska börja spela Bach för ungen right about now. Hmmm. I en bisats sägs visserligen att man kan välja något annat och att om man spelar samma stycke regelbundet fram till ankomst, så ska den till slut börja gilla det och även känna igen och bli lugnad av den musiken när den checkar ut från Hotell Mamma.

Så nu håller jag och hackspetten på att bestämma oss för vad vi vill lyssna på den närmaste tiden. Ska vi spela skiva? Vad ska vi spela? Ska vi välja favoritlåt? Eller ska jag bara sjunga Fritiof tills jag blir hes?

Alla dessa vaaaal..!

RSS 2.0