Jo, alltså...

jag är ju kvar. Men jag har liksom ingen lust att skriva nånting. Jag orkar inte - jag har inte vant mig vid kontorslivet ännu. Vid datorn är inte det första stället jag sättar mig när jag kommer hem. Och än är jag inte så morsk att jag törs blogga från jobbet...

Men ett par iakttagelser har jag gjort:
Det verkar vara klurigt att ange avsändare när man sätter in stålar på någon annans konto. Det finns kosing på vårt konto och det är alldeles uppenbart människor som har satt in den kuvertavgift vi så ödmjukt vi någonsin kunde har bett om för bröllopet. Men man vet liksom inte vem som har gjort det. Man misstänker att det är i avsändarens intresse att redogöra för det. Så om t.ex. du som har satt in 3 x kuvertavgiften läser detta: Snälla, hör av dig! Och är du förälder till en liten, liten knatt? Knatten behöver inte pröjsa kuvertavgift, knatten äter inte mat och dricker inte vin för den summan. Giv dig tillkänna, o anonyme donator, så skola du få 1 x kuvertavgift tillbaka, om den avsåg 1st bebis.

Sen lite omvärldsbevakning:

Motion bästa botemedlet mot skadlig bukfetma
Motion minst två gånger i veckan minskar risken att drabbas av hälsofarlig bukfetma avsevärt. Det visar en ny studie från Karolinska institutet, som även pekar på att hälften av alla svenskar över 60 år har bukfetma som är skadlig för hälsan.Relationen mellan metabola syndromet och fysisk aktivitet är oerhört tydlig. Det finns god grund för att i den kliniska vardagen behandla och förebygga metabola syndromet med fysisk aktivitet och det är viktigt att detta blir mer känt bland läkare och annan vårdpersonal, säger Mats Halldin.


http://www.dagensmedicin.se/nyheter/2007/06/25/motion-basta-botemedlet-mo/index.xml


Det betyder att man borde ge sig ut i spåret. Jag hinner före Midsomer Murders... (*nynnar på såg-melodin*)

Sigrid på pottan

Sexochetthalvt år senare: Färdig. Fäärdig! FÄRDIG!!!

RSS 2.0